Агент 007, кого замість Мудрика? Реакція фанатів Челсі на гру українця в ЛЧ

Лондонський клуб програв перший матч 1/8 фіналу ЛЧ «Боруссії Д» з рахунком 0:1

У середу, 15 лютого, відбувся матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між лондонським «Челсі» та дортмундською «Боруссією». Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь німецького клубу.

Український вінгер «синіх» Михайло Мудрик провів на полі 71 хвилину, після чого був замінений на Мейсона Маунта. Статистичні портали WhoScored та SofaScore після матчу виставили Михайлу приблизно однакові оцінки: від WhoScored Мудрик отримав 6.5 балів, а від SofaScore - 6.6.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Багато вболівальників «Челсі» дедалі більше перестають вірити в те, що Мудрик почне показувати гарний футбол. У Twitter з'явився хештег «Мудрик 007», що означає 0 голів, 0 асистів та 7 ігор. Поки що у Михайла 4 гри за «пенсіонерів», тож фанати просто пророкують йому такий результат. Однак залишаються і ті, які все ще сподіваються і вірять, що українець знайде свою гру і буде показувати гарний результат за «Челсі»:

george: «Мудрик 007 - завантаження...».

CM: «Просто сподіваюся, що Поттер не посадить Мудрика на лаву запасних у вихідні, це не принесе йому користі. Як тільки ми почнемо грати та забивати, він буде сповнений впевненості, забиваючи голи та віддаючи гольові передачі».

DelaJonze: «Я не можу брехати. Мудрик не особливий. Такий м'який балерин. Нема шоу».

spitSMITH: «Я думаю, Мудрик учора грав нормально, кілька дурних пасів, але він все ще навчається. Все буде добре, безперечно».

Propa Chels: «Перший дотик гірший, ніж у Лукаку».

Sandty: «Може, Кукурелья і пасує тільки назад, але проблема Мудрика не в цьому...».

ichwane la zulu: «Мудрик був найгіршим у складі «Челсі» вчора».

Baba stan: «Зараз я віддав би перевагу Стерлінгу замість Мудрика».

Damian: «Я думаю, що вчора Мудрик був іскрою у грі, і часом «Боруссії» було важко з ним упоратися. Хоча він ще «іржавий». Декілька невдалих дотиків і невдалі передачі. Я думаю, якщо у нього буде трохи більше ігрового часу, більше м'яча біля його ніг, він буде дуже гарним гравцем».

Nitty Natasha: «Я хотів би підняти свою чашку чаю і подякувати Мудрику. Я сподіваюся, що він покаже більше крутих виступів разом з Хаверцем».

Nicolás Castelli: «Тепер ми знаємо, чому Кукурелья не віддавав на Мудрика. Він не може прийняти та контролювати м'яч!».

Zartek: «Я не хочу, щоб «Челсі» грав із Мудриком».

Burhan Ali: «Мудрик - якісний гравець, але він явно не увійшов до команди, і його потрібно якийсь час використовувати як ударну заміну, щоб відвернути від нього увагу. Стерлінг відразу ж потрапить до основи, як тільки прийде у форму».

Данііл Агарков Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 20:53 6

На Артема Довбика чекає чергова зміна тренера

Коментарі