шинник опублікував офіційну заяву щодо бійки з Минаєм

російський клуб виклав свою версію подій

Футбольний клуб «шинник» (росія) опублікував на своєму офіційному сайті заяву з приводу бійки з гравцями «Минаю» у готелі в Туреччині:

«Ввечері, 13 лютого на території готелю «Сігінус», що у місті Белек (Туреччина), в якому проживає наша команда, стався інцидент із футболістами української команди «Минай».

У зв'язку з цим футбольний клуб «шинник» офіційно заявляє, що не є ініціатором конфлікту. Наші футболісти вчинили як справжня команда, заступившись за свого одноклубника, на якого було вчинено напад. За результатами медичного огляду серйозних травм у футболістів «шинника» виявлено не було. Зараз наша команда перебуває в безпеці, і клубом було ухвалено рішення, щоб уникнути подальшого конфлікту, переміститися в інший готель.

Слід зазначити, що бронювання даного готелю відбулося ще в листопаді 2022 року при дотриманні умов безпечного знаходження нашої команди. Ми вважаємо неприйнятним та засуджуємо будь-які форми насильства та відстоюватимемо не лише інтереси клубу, а й інтереси нашої країни. У ситуації розбираються правоохоронні органи».

Раніше свою заяву щодо інциденту опублікував «Минай». За версією українського клубу, причиною конфлікту стала хамська поведінка представника «шинника» по відношенню до робітниці готелю та провокаційні вигуки у бік гравців «Миная».

Олег Дідух Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 18:32 0

Дивіться відеоогляд матчу 29-го туру УПЛ 2023/24

Коментарі