П'яний руський хамив. Стала відома причина конфлікту Миная з шинником

Імена учасників конфлікту поки що не розкриваються

У Туреччині, де зимовий тренувальний збір проводить команда УПЛ «Минай», сталася масова бійка між футболістами українського клубу та російського «шинника» з ярославля. За інформацією джерела, інцидент стався в готелі Royal Seginus.

Раніше стало відомо, що українці поставили росіянам логічне питання, чому вони не виходять на мітинги проти чинної влади росії. Проте тепер журналіст Роман Бебех у своєму Telegram-каналі повідомив нові деталі початку інциденту:

«При поселенні умова «Миная» перед організаторами була, щоб в готелі не було жодної російської команди. Після землетрусу виникли проблеми з готелями. «шинник« заселили в місце, де був «Минай».

Усі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Побутова ситуація призвела до конфлікту. Один з українських футболістів зробив зауваження росіянину, який некоректно поводив себе по відношенню до персоналу готелю. Росіянин був випивший і відверто хамив. Росіянин не став вибачатись і його просто прибив футболіст «Миная».

Потім оркостанець привів одноклубників розбиратись до представників «Миная». І ця розмова знову ж призвела до бійки. Перемога «Миная»! Бійка відбувалась під музику «Допоможе ЗСУ!». Вранці в готелі на обличчях росіян видно сліди вчорашнього бою.

«шинник» незабаром виселять з цього готелю! Перемога за Україною! «Минай» в ці хвилини поїхав на тренування! Багато представників «шинника» у медпункті».

Журналіст додав, що поки що не розкриватиме конкретних імен футболістів, які причетні до конфлікту.

Данііл Агарков Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі