Били кулаками та ногами, зламали щиток, награли 121 хвилину штрафу

Бурхливий вечір у Києві завершився двома дискваліфікаціями гравців «Дніпра»

Останній день січня в українському хокеї подарував бурхливу «вечірку» на льоду київського Палацу спорту. Херсонський «Дніпро» з боєм здолав «Київ» (4:1), повернув собі перше місце в таблиці, але втратив двох основних гравців через кулачні сутички.

Перший конфлікт у грі спалахнув у дебюті другого періоду. У боксерській сутичці схльоснулися херсонець Микита Лєсніков та киянин Віталій Гаврилюк. Хокеїсти завдали чимало точних влучань в область голови і достроково вирушили в роздягальню з великими штрафами 5+20, причому Лєсніков отримав на дві хвилини більше, як виновник бійки.

А вже за рахунку 4:1 на користь «щук» на останній хвилині матчу не витримали нерви у «11» номера херсонців Данила Тищенка, який грубо атакував киянина Костянтина Яценка. Тищенко швидко збив опонента з ніг, спробував бити лежачого руками і потім на додачу вдарив того ковзаном, зламавши Яценку щиток! За свою агресію Тищенко заробив дві хвилини і матч-штраф від головних арбітрів матчу - Олександра Батєзатова та Іллі Хохлова.

У підсумку «вечірка» у Києві завершилася с загальною 121 (55 - 66) хвилиною штрафу і цей поєдинок перетворився на найбрутальніший матч сезону-2022/23. А «Дніпро» через одноматчеві дискваліфікації втратив перед виїзною дуеллю з «Кременчуком» (2 лютого) провідних гравців - Лєснікова та Тищенка.

В'ячеслав Волков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 08 травня 2024, 16:49 1

Мережко прокоментував тріумф національної команди