Херсонський Дніпро дозаявив свого тренера у якості гравця

Руслан Борисенко повернеться на лід через 5 років

Херсонський «Дніпро», який на початку року посилився двома молодими форвардами Сергієм Стецюрою та Микитою Сидоренком, дозаявив до свого складу на позицію захисника… тренера - 40-річного Руслана Борисенка.

Асистент Олександра Бобкіна в «Дніпрі» та молодіжній збірній України Руслан Борисенко завершив активну ігрову кар'єру наприкінці 2017 року, але пішов за прикладом Артема Бондарєва з «Сокола», який по ходу нинішнього сезону змінив тренерський костюм на ігрову форму.

«Рішення про мою дозаявку було ухвалено колегіально - тренерським штабом та керівництвом «Дніпра», - коментує подію Руслан Борисенко. - Жодних особистих амбіцій я не переслідую, тому мета цієї дозаявки - збільшити «глибину» складу та допомогти хлопцям добитися єдиного командного завдання - виграти чемпіонство. Якщо знадобиться моя допомога чи перепочинок на фініші сезону, я готовий підмінити нашу молодь.

Коли відбудеться моє повернення на майданчик? Поки що не готовий сказати. Необхідно спершу приміряти свою ігрову форму, яку я не одягав з моменту закінчення кар'єри в 2017 році в Румунії, і почати повноцінно тренуватися».

Нагадаємо, що уродженець Чернігова Руслан Борисенко розпочинав свою кар'єру в київському «Соколі» та ХК «Київ» на стику тисячоліть, провів чотири сезони за океаном у лігах OHL, UHL, EJHL, виступав у росії, білорусі, у Латвії за «Металургс» Лієпая та «Латгале», у Казахстані за «Бейбарис», у Франції за «Мюлхауз» та у Румунії за «Прогим». У сезоні-2011/12 Руслан Віталійович виграв своє перше чемпіонство з донецьким «Донбасом», а через два роки повторив сходження на вершину чемпіонатів України у складі київського «Компаньйона». Також Борисенко по разу вигравав національну першість Латвії (2008 рік), Казахстану (2011) та другий дивізіон французької ліги (2017).

В'ячеслав Волков Джерело: ФХУ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:50 1

Хлань чекає на виклик до збірної України