ВІДЕО. Еліна СВІТОЛІНА: «Чим я можу бути корисною для своєї країни?»

Екс-перша ракетка України розповіла про свою благодійну діяльність

Іменита українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про свою благодійну діяльність як посол платформи United24:

«Моє перше питання було: «Чим я можу допомогти? Я просто тенісистка. Чим я можу допомогти українському народові? Чим я можу бути корисною для своєї країни?»

Ми просто знайшли свій шлях, де ми можемо проводити якісь заходи разом із послами, разом із нашими друзями, з друзями України. І ми вже провели кілька благодійних заходів.

Перший відбулося у США. То був тенісний матч. Він пройшов в Індіан-Веллсі, штат Каліфорнія. Другий захід ми провели разом із польською тенісисткою, першою ракеткою світу Ігою Свьонтек. Він проходив у Кракові. Була величезна арена, понад 10 тисяч глядачів. Ми зібрали півмільйона євро.

У грудні ми також організували щорічну вечерю в Монако. Також ми зібрали гроші на закупівлю генераторів. Ця подія пройшла дуже вдало, і люди з усього світу були зворушені, вони зробили щедрі пожертвування. Важливо привернути увагу до того, що сталося в Україні, а також, щоб людям подобалося робити ці пожертвування».

Еліна Світоліна востаннє виходила на корти Туру ще у березні 2022 року, а в середині жовтня українка та її чоловік, французький тенісист Гаель Монфіс, відсвяткували поповнення у родині - у пари народилася донька, яку назвали Скай.

Данііл Агарков Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 11:59 9

Українського воротаря все частіше зв'язують з «Манчестер Юнайтед»

Коментарі