Реал Мадрид – Валенсія. Прогноз та анонс на матч

Матч Суперкубку Іспанії

11 січня на "Міжнародному стадіоні імені короля Фахда" (Ер-Ріяд) пройде матч півфіналу Суперкубку Іспанії, в якому "Реал" (Мадрид) зустрінеться з "Валенсією". Старт поєдинку заплановано на 20:00 за європейським часом.

"Реал" Мадрид

Команда за Карло Анчелотті повернулася до переможної ходи. Минулого сезону італієць зі своїми підопічними виграв майже все, окрім кубка Іспанії. І в новій темпораді в цілому виходить триматися на цьому ж максимально високому рівні. Але вистачало і достатньої кількості осічок. Втрачені очки в листопаді коштували втрати 1-го місця в Прімері. Взимку вже було «королівському клубу» складно навіть із «Вальядолідом» - опір «пуселанос» був зламаний лише завдяки пенальті на 83-й хвилині. А «Касереньйо», на жахливому полі, у кубку пройшли лише за рахунок єдиного голу Родріго в середині 2-го тайму. Здавалося б, треба з цього винести уроки, почути «дзвіночки». Але ні, далі була зустріч із «Вільярреалом» та поразка 1:2!

"Валенсія"

Клуб нібито вирішив «косплеїти» саме «Реал». Минулого літа Пітер Лім вирішив зняти Пепе Бордаласа, незважаючи на вихід у фінал кубка Іспанії. І покликав на «Месталью» Дженнаро Гаттузо, до речі, який як футболіст довго грав саме в Анчелотті. Але як тренер «Ріно» працював лише на батьківщині. Він намагається виявляти свої козирі і в Іспанії, але в нього там не все виходить. У тому числі і взимку - після паузи «лос чес» почав із поразки потенційному конкуренту, «Вільярреалу». Причому пропустив на 88 хвилині вирішальний гол. І лише потім вдалося порадувати вболівальників впевненою перемогою, щоправда, у кубку зі скромним противником, «Ла Нусією». Сильніший і вмотивованіший за супротивника, «Кадіс», примудрився обіграти «кажанів» - ті так і не відповіли на пропущений м'яч.

Статистика особистих зустрічей

«Реал» виграв 5 із 6 крайніх поєдинків - нехай і з винятком у вигляді 1:4 у 2020-му році. Минулого сезону були перемоги 2:1 та 4:1.

Прогноз

Букмекерські контори впевнені, що «Реал» нарешті реабілітується за останні невдачі. «Валенсія» зовсім не вражає - ставимо на перемогу над нею при форі «-1 гол» з коефіцієнтом - 1,94 від Parimatch.

  • 1,58
  • 4,58
  • 6,00
Сделать ставку Зробити ставку
Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 20:58 44

Команда Рональда Кумана здобула велику перемогу в 1/8 фіналу

Коментарі