ФХУ разом із обласною владою зведуть три ковзанки на Закарпатті

Георгій Зубко анонсував зведення трьох ковзанок в Ужгороді та ще двох районних центрах

Під час ефіру на «Радіо НВ» президент ФХУ Георгій Зубко анонсував спільну з Закарпатською обласною державною адміністрацією програму розвитку хокею на Срібній землі.

Вона передбачає роботу зі зведення трьох критих льодових майданчиків для проведення тренувань і змагань, а також створення дитячо-юнацьких шкіл із відділеннями для хокею, які забезпечать набір та фаховий тренувальний процес.

«В умовах війни та реаліях, які переживає хокейна інфраструктура в Україні, це неймовірна новина, - каже Георгій Зубко. - В Ужгороді та ще двох районних центрах планується будівництво трьох критих льодових майданчиків та створення ДЮСШ із відділеннями для хокею. Програма буде реалізована за рахунок міжнародних донорів. Закарпатський регіон дуже вигідний з точки зору розвитку хокею. Територія, яка межує з хокейними країнами, може стати потужним хокейним хабом для дітей на місцях та тих, хто вимушено переїхав з рідних міст через війну. Дякую Закарпатській ОВА та Офісу Президента України за ініціативність та підтримку», - сказав Георгій Зубко.

Сергій Циба Джерело: ФХУ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 20:05 10

Сезон чемпіонату Англії завершено: Арсенал обіграв Евертон, Челсі виграв у Борнмута