Каха КАЛАДЗЕ: «Влада Грузії не буде звільняти Саакашвілі»

Екс-динамівець – про ситуацію з третім президентом Грузії

Екс-гравець київського «Динамо» Каха Каладзе, а нині мер Тбілісі заявив, що помилування ув'язненого колишнього президента країни Міхеіла Саакашвілі дорого обійдеться президенту Саломі Зурабішвілі:

«Якщо президент таки ухвалить таке рішення, я впевнений, що кар'єрі і їй особисто буде дуже важко. Помилування не буде. Немає жодного критичного стану. Це цілеспрямовані спектаклі, головною дійовою особою яких є Міхеіл Саакашвілі.

Взагалі все - постановка: його ввезення в країну як нерозмитненого товару, шоу та концерти, які ми бачимо. Управляється спектакль із різних країн. Оформлено різні контракти щодо того, як має вестися PR-кампанія».

Раніше Саакашвілі, який вже півроку перебуває у приватній тбіліській клініці, відмовив владі в тому, щоб пройти тестування на наявність у його організмі важких металів. Про отруєння Саакашвілі миш'яком та ртуттю заявляє його захист із посиланням на експертизу, проведену закордоном. Згідно з позицією влади Грузії, екс-президент симулює і найчастіше сам завдає собі шкоди, щоб уникнути тюремного терміну.

Цікаво, що Європарламент не схвалить заявку Грузії на входження до складу Євросоюзу, якщо колишній президент республіки Міхеіл Саакашвілі помре в ув'язненні.

Данііл Агарков Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 21:06 7

Дивіться найцікавіші моменти центрального матчу 28-го туру УПЛ

Коментарі