Бридкий подонок! Гордон відповів Поворознюку: «Жаба отримає по заслугах»

Український журналіст серйозно налаштований розбити репутацію Поворознюка

Український журналіст та телеведучий Дмитро Гордон продовжує критикувати президента футбольного клубу «Інгулець» Олександра Поворознюка, який назвав його агентом ФСБ в одному з інтерв'ю:

«Я думаю, що він уже рушив мозком, якщо він в нього колись там взагалі був... Він мені іноді кидає якісь послання, але вони настільки тупі, як і сам Поворознюк. Дурна жаба, що ще сказати. Повторюся, що я зіпсую йому репутацію чи те, що в нього замість неї. Тому що цей мудила, це бидло справжнє з 90-х компрометує взагалі всю ідею оборони України, ідею шляхетності, ідею військових. Але як ця худоба могла, купивши собі звання якогось козачого генерала, намалювати собі портрет у генеральських погонах, у формі...

Сфотографуватися під час війни на тлі цього портрета, щоби все це бачили? Люди кров проливають на фронті, а ця худоба тупа, фотографується у генеральній формі, не будучи генералом. Потім він записує відео та каже, що він «генерал козацьких військ». Він так намагається це сказати українською... Він знає українську мову як тубільці на Папуа-Новій Гвінеї. Він каже: «оце було в январє, оце було в дєкабрє, оце було в фєвралє». Чиста пародія, потворна, нахабна... Бидло, просто бидло. Ви знаєте, що ми зараз проводимо велике журналістське розслідування. Ми перекопали все його життя, від народження і до. Це буде дуже цікаво.

Він ще, така потвора, компрометує президента, починає зализувати його до непристойного стану. В офісі президента вже роздратовані його поведінкою, тим що він прирівнює себе до президента. Він увесь час про нього каже, щоб у людей склалося враження, що президент - його дах, що вони друзі. Дрібний, нерозумний, гидкий подонок такий, ще й брехун. Я чого взагалі збудився на нього, це не властиво мені на когось збуджуватися (сміється - ред.). Я збудився на брехню, коли людина з такою ряхою виходить в ефір, у військовій формі, не будучи військовим і навіть не стоячи поряд з ними, починає розповідати, що я володар квартири в москві і агент фсб, то звичайно у мене з'являється бажання покарати його.

Ну не можна так брехати безбожно, це безсовісна історія, бо, напевно, знайдуться люди, які повірять у цю ахінею. Тому ця жаба отримає по заслугах, щоб іншим жабам не кортіло. Я на ньому відпрацюю схему, тож коли наступна жаба висунеться - наступна жаба отримає по голові, просто Поворознюк у мене - піддослідний кролик.

У нього там захисник знайшовся. Ну, ніхто не хоче сідати з Поворознюком поруч, щоб тінь цієї особи не падала на нормальних людей. Але в нього знайшовся захисник - Сергій Лещенко. Він колишній журналіст, нині залізничник. От і Сергію Лещенку я хочу попередити, щоб він думав постійно про те, що він несе свої брудним смердючим ротом. Користуючись нагодою, це мін***у пику - попереджаю».

Раніше Гордон «розмочив» Поворознюка за позування на тлі свого портрета.

Данііл Агарков Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 09:47 12

Колишній нападник – про колегу за амплуа

Коментарі