Усик і Ф'юрі про все домовилися. Стали відомі нові подробиці супербою

Боб Арум заявив, що обидва готові битися один з одним без проміжних боїв

Промоутер Боб Арум заявив, що чемпіони світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик таки домовилися битися один з одним без будь-яких проміжних боїв.

Повідомляється, що Арум ще опрацьовує деталі супербою, де на кону будуть усі світові титули - IBF, WBA, WBC, WBO, а також пояс журналу The Ring:

«Обидва погодилися битися один з одним у наступному бою. Ф'юрі та Усик обидва дорослі люди, тому в нас мінімум незначних розмов. Усик мій добрий друг, він дуже розумний, а Тайсон - супермен, і як спортсмен, і як інтелект.

Вони хочуть бою. Обидва. Тому буде дуже мало різних розбіжностей та незрозумілих ситуацій, які зазвичай на переговорах. Ми можемо зробити цей бій. Я в цьому дуже впевнений. І так, я кажу, що обидва бійці погодилися битися один з одним без будь-яких проміжних боїв.

Зараз головне питання у тому, що з датою та місцем. Але цей бій безперечно відбудеться, і це відбудеться в перші чотири місяці наступного року. Зараз у нас дві рівноважні пропозиції з Близького Сходу, є можливість провести бій у Британії на «Вемблі» з величезною аудиторією в 95 000 осіб».

Раніше Олександр Усик розповів, як і коли планує повернутися до Криму.

Данііл Агарков Джерело: vringe.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 11:53 3

Бельгійський воротар перебуває у чудовій формі

Коментарі