Тарас ШЕЛЕСТЮК: «Після 24 лютого мені нецікаво дивитися бої Ломаченка»

Український боксер вважає, що Василь міг зробити більше

Український напівсередньоваговик Тарас Шелестюк розповів, хто може вплинути на Василя Ломаченка щодо позиції про російсько-українську війну.

- Я думаю, що, можливо, батько може вплинути на нього. Тому що у них з батьком дуже близькі стосунки, він тренував його з самого дитинства. Думаю, батько може вплинути на нього. Більше, я думаю, ніхто. Хто з ним не згоден, я думаю, він з ними не спілкується. В США кажуть, що є люди, які оточують себе тими, хто говорить тільки «yes».

Що б ти не зробив, вони скажуть, що ти красень, ти крутий, суперкрутий, мегакрутий. Тільки хтось говорить інакше - все, він забанений, з ним ніхто не спілкується. Такими людьми вони себе не оточують.

- Ти сподівався, що Ломаченко під час свого останнього бою хоча б подякує ЗСУ або згадає росію як державу, яка напала на Україну?
- Мені цей бій був нецікавий, я його не дивився. Не слідкую за Ломаченком, він мені нецікавий як людина. Боксер він класний, але мені вже нецікаво дивитись його бої після того, як 24 лютого почалась війна, і він нічого не сказав. У нього більше 2 млн підписників, можна було зробити набагато більше, - сказав Шелестюк.

Раніше Ломаченко привітав військових із днем ЗСУ.

Володимир Клепач Джерело: 24 канал
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 07:51 5

Перша ракетка України розповіла про важливість роботи свого благодійного фонду

Коментарі