Таракан лукашенко пригрозив повним знищенням України

Самопроголошений президент білорусі запропонував Зеленському сісти за стіл переговорів

Самопроголошений президент білорусі александр лукашенко заявив, що президент України Володимир Зеленський має зупинитися та піти на мирні переговори з країною-агресором росією, якщо хоче уникнути величезних жертв та повного знищення України:

«Все у руках України. Не тому, що я хочу зіпхнути цю тему на Зеленського та Україну. Справді, все зараз у руках України. Якщо вони не хочуть загибелі - до того ж у величезній кількості - людей. Тяжко, важко, але треба зупинитися, треба це припинити, бо далі буде повне знищення України... Це не те, що путін говорив якось задовго до «операції», що це загрожуватиме втратою державності - це буде знищення України. Потрібно зупинитися».

лукашенко також заявив, що під час Другої світової війни загинуло 30 мільйонів людей (втрати СРСР - ред.), але зараз «ніхто про це і не згадує», а з Німеччиною «готові не просто розмовляти, а співпрацювати та дружити».

Самопроголошений президент упевнений, що так само буде і зі стосунками з українцями, а країна-агресор та її сателіти «напевно, зможуть пояснити навіть зараз українському народові, що сталося».

За словами лукашенко, тема подій в Україні була побіжно порушена на саміті ОДКБ, що пройшов напередодні, але нібито це не було головною темою зустрічі лідерів держав-членів організації.

Раніше лукашенко оригінально прокоментував відхід MCDonald's з білорусі.

Данііл Агарков Джерело: Українська правда
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:00 8

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Коментарі