Нова атака терористів. Прильоти, відключення світла у Києві та інших містах

23 листопада відбувся черговий масований обстріл українських міст

Вдень 23 листопада у Києві та інших містах пролунали вибухи. Окупанти з рф влучили потрапили в інфраструктурний об'єкт столиці і в житловий квартал. Орки підняли в повітря стратегічні бомбардувальники Ту-95, які завдали ракетного удару.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про влучання в один з інфраструктурних об'єктів столиці. Пролунало кілька вибухів у різних районах столиці. Рятувальні служби та медики виїхали на місця.

В Офісі президента Володимира Зеленського відреагували на російські ракети, випущені Україною Голова Офісу президента: «Терористи одразу підтверджують, що вони терористи - запускають ракети. Наївні невдахи».

Окупанти влучили ракетами по житловому сектору Київської області, є щонайменше один загиблий.

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба: «В області маємо влучання по житловому сектору та інфраструктурним критичним об'єктам".

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко: «На Київщині зафіксовано влучання у житловий будинок. Відповідні служби вже надають допомогу постраждалим та працюють над ліквідацією наслідків».

У КГВА повідомили, що внаслідок влучення пошкоджено двоповерхову будівлю. Як мінімум одна людина загинула та одна постраждала.

Події у регіонах України

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 16

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»