Колишній захисник Шахтаря заснував власну футбольну академію у Туреччині

Толга Сейхан хоче, щоб молоді таланти з його рідного Гіресуна ставали топ-футболістами

Колишній центральний захисник «Шахтаря» Толга Сейхан заснував власну футбольну академію в рідному для нього турецькому місті Гіресун.

Заявлена ​​мета академії - відкривати нові таланти та допомагати їм розвиватися завдяки програмам професійної підготовки.

«Гіресун - моє рідне місто. Мешканці мого міста дуже люблять мене. Я також відчуваю відповідальність за цю любов. Сподіватимемося, що в Гіресуні виростуть чудові футболісти, добре підготовлені у всіх аспектах. Ми хочемо, щоб це було найкращим проектом. Я дуже люблю Гіресун. Незважаючи на те, що я довгий час був поза містом, моє життя пройшло тут. Я хотів би, щоб ці хлопці пішли до збірної, як і я. Збірна - зовсім інше почуття».

«Цей проект є освітнім. Процес та терпіння. Оскільки ми лише розпочинаємо, підтримка кожного дуже важлива. Нехай сім'ї зі спокійною душею приводять своїх дітей, ніхто тут не залишиться поза увагою. У нас працюють дуже гарні та кваліфіковані викладачі. Я вірю, що завдяки цьому проекту з'являться нові таланти», - заявив 45-річний Сейхан.

Нагадаємо, Толга Сейхан був на контракті у «Шахтарі» з 2005 по 2008 рік. За «гірників» турецький центрбек відіграв 21 матч, а потім на правах оренди виступав за «Галатасарай» та «Трабзонспор». Футбольну кар'єру Сейхан завершив улітку 2011 року.

Олексій Сливченко Джерело: Bursa.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:59 0

Артем забив 20-й м'яч у поточному сезоні Ла Ліги

Коментарі