Михайло МУДРИК: «Ціна 100 мільйонів – шлагбаум для мого переходу»

Вінгер «Шахтаря» – про свою вартість

Український вінгер «Шахтаря» Михайло Мудрик прокоментував заяви Сергій Палкіна та Даріо Срни про те, що його вартість становить 100 мільйонів євро:

«Так, я прочитав це інтерв'ю. Дізнавшись про свою ціну, я був не те, що здивований - я був шокований. У мене довгостроковий контракт із «Шахтарем», я віддаю всі свої сили, енергію, щоб «Шахтар» досягав максимальних результатів.

Я дуже сподівався, що своєю грою принесу велику користь «Шахтарю» і мною зацікавляться клуби з європейських топ-чемпіонатів. Спілкувався зі своїм агентом і знаю, що влітку щодо мене було кілька пропозицій із клубів європейських топ-чемпіонатів, але клуб вирішив мене не відпускати. Сприйняв це абсолютно нормально, тому що повністю довіряю керівництву «Шахтаря».

Розумієте, я з усією повагою ставлюся до чемпіонату України, але кожен футболіст має мрію, грати в топ-клубі і в топ-чемпіонаті - я не виняток. Але я на 100% впевнений, що із чемпіонату України навряд чи куплять гравця за 100 мільйонів. Сергій Анатолійович каже, що настане час. Можливо й так. Але я маю свою думку, що за таку суму цей час прийде не скоро, а може й ніколи.

Прочитавши інтерв'ю генерального директора, не приховуватиму, був дуже засмучений. Сума у 100 мільйонів ставить шлагбаум для мого переходу до топ-чемпіонату, про який я так мріяв. Не можу сказати, що мою мрію вбито, але поранено - це точно. Але я професіонал, я - гравець «Шахтаря», у нас залишилося кілька складних ігор у чемпіонаті, в яких ми зобов'язані перемагати, і я прикладатиму для цього максимум зусиль».

Олег Дідух Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:52 7

Валентин Рубчинський потрапив в сферу інтересів «гірників»

Коментарі