ЗАЛУЖНИЙ: «Одна умова: росія має залишити всі захоплені території»

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що Україна не прийме жодних компромісів

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зазначив, що Україна за жодних умов не зупиниться на шляху звільнення своїх територій і не ухвалить жодних компромісних рішень:

«Ми боротимемося, доки не стане сил. Наша ціль - звільнити всю українську землю від російської окупації. Ми не зупинимося на цьому шляху за жодних умов. Українські військові не ухвалять жодних переговорів, домовленостей чи компромісних рішень. Умова для переговорів одна - росія має залишити всі захоплені території.

Ситуація на фронті стабільна та контрольована. Ми уважно відстежуємо дії противника на кордоні з республікою білорусі та будуємо надійний щит для захисту України з півночі. Сили оборони, незважаючи на запеклий опір окупаційних військ, продовжують наступальні дії на Харківському напрямку.

Ворог активно атакує на рубежах Білогорівка - Соледар - Бахмут - Майорськ та Авдіївка - Опитне - Водяне - Піски - Мар'їнка - Павлівка, але успіху не має. Ми тримаємо оборону завдяки стійкості наших передових підрозділів та боєздатним резервам. У Херсонському напрямку проводимо стабілізаційні дії та зміцнюємо межі оборони».

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 00:35 4

Мегафайт відвідали зіркові спортсмени