Микита БЕЗУГЛИЙ: «Забив у дуже потрібний час для нашої команди»

Захисник «Металіста 1925» – про гру з «Інгульцем»

Гравець оборони харківського «Металіста 1925» Микита Безуглий прокоментував матч з «Інгульцем» (2:1) в 13-му туру української Прем'єр-ліги. Автор переможного голу команди Едмара та Олега Голодюка підтвердив важливість для команди здобутої перемоги.

- Був доволі складний поєдинок. На жаль, пропустили гол у середині першого тайму. Проте всі молодці, що проявили характер, відігралися, а потім і здобули перемогу.

- Хоч центральні захисники сьогодні відзначилися результативними діями в атаці, але в захисті вам було сьогодні також не просто?

- Так, тут я згоден. «Інгулець» дуже хороша команда, атлетично сильна. Проте загалом, як команда, я вважаю, що ми впоралися добре сьогодні.

- Наскільки приємно забити переможний гол, дебютний для тебе в УПЛ? Едмар в коментарі сказав, що тренерський штаб просив футболістів вірити, що вони заб'ють, коли йдуть на стандарт до чужого штрафного? Ти вірив?

- Дуже приємно, адже чекав на цей гол дуже довго. Радий, що забив у дуже потрібний час для нашої команди. Звісно, вірив, бо інакше забити не вдасться.

- Святкуючи, ти склав серце з пальців, кому передавав вітання?

- Для дружини. Вона кожен раз, коли проводжає мене на гру, то каже, щоб забив гол та показав їй серце. Нарешті вона цього дочекалася.

- Команда не могла перемогти 6 матчів? Це тисло? Тепер тягар спав? Чи не звертали уваги?

- Так, довга в нас вийшла серія без перемог. У футболі завжди зустрічається тиск і зараз він теж був. Ми всі розуміли наскільки важлива гра і наскільки нам потрібна саме перемога.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 06:31 7

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія)