Патрік ван ЛЕУВЕН: «Можемо сказати, що грали із Шахтарем майже на рівних»

Головний тренер «Зорі» дав свій коментар за підсумками гри УПЛ із «Шахтарем»

Головний тренер «Зорі» Патрік ван Леувен дав свій коментар за підсумками гри 13-го туру УПЛ із «Шахтарем» (2:2):

- До матчу ми розуміли, що протистоятимемо гарному супернику. У першому таймі ми мали моменти, можемо сказати, що грали майже на рівних. А майже весь другий тайм ми стояли в обороні, грали на контратаках. Мали ще нагоди забити після нашого другого гола, однак не вийшло. Проте я задоволений підсумковим результатом і роботою команди - усіх, хто виходив на поле, хто був на лаві та підтримував партнерів.

- Чи є травми в команді?

- Ні.

- Яке завдання ставили команді, виходячи на другий тайм?

- Ми відчували в першому таймі, що маємо більше нагод. На початку гри було хвилювання, але потім заспокоїлись, і команда стала грати у свій футбол. У другому ми хотіли продовжувати так само, як закінчували перший тайм, - діяти у своєму стилі й готувати атаки. Забили швидко другий гол, але потім менше виходило добре атакувати.

- На що в грі «Шахтаря» ви звертали увагу під час підготовки до матчу?

- Ми здебільшого акцентували увагу на нашій команді: як ми можемо грати у своєму стилі щодо «Шахтаря» в обороні й атаці, завжди шукаємо наші варіанти і нагоди показати свою гру. І в першому таймі це краще виходило, ніж у другому. Ми знаємо, яких гарних футболістів має «Шахтар» і наскільки гарні чекають іще на лаві.

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 18:52 0

Головні новини спорту від Sport.ua