Стандарти – усьому голова. Металіст 1925 у вольовому стилі обіграв Інгулець

Едмар та Олег Голодюк вперше виграли на чолі харківської команди

Гру помітно активніше розпочали футболісти «Інгульця». Складалося враження, що вони краще за футболістів харківської команди знають, як у цьому матчі можна досягти успіху і в підсумку відсвяткувати перемогу. Настрій хлопців Сергія Лавриненка призвів до їхнього логічного голу на 23-й хвилині. Козак блиснув у швидкості, втік від Курила та втілив у гол гарний діагональний пас у виконанні Смолякова. 1:0.

До речі, на той момент «Інгулець» вже міг по праву вести у рахунку. Однак на 9-й хвилині Марусич якимось дивним чином влучив метрів з трьох у стійку, а не у ворота, замикаючи передачу від Саківа.

Перевага в рахунку помітно охолодила прагнення гравців «Інгульця». Вони ніби втратили інтерес до того, що відбувається на полі, мов були впевнені в тому, що до перерви з їхньою перевагою нічого поганого не станеться. Сталося. На 39-й хвилині у володіннях Паламарчука пролунав тривожний дзвіночок, коли Смоляков у самовідданому стрибку вибив на кутовий м'яч, що вже летів у порожні ворота після удару Габелка. А ось розіграш стандарту допоміг гравцям «Металіста 1925» паритет відновити. Русин опинився у потрібний час у потрібному місці та впевнено замкнув дальню стійку. 1:1.

Після перерви гравці обох команд повернулися до матчу активно. Але поступово стала помітна перевага підопічних Едмара та Олега Голодюка. Вони швидше розгорталися в атаки, йшли вперед більшими силами, ніж суперники. Не дивно, що врешті-решт їм вдалося буквально дотиснути гравців «Інгульця» і забити переможний гол. І знову харків'янам приніс успіх стандарт. Габелок подав з кутового влучно на Безуглого, який пробив головою впритул з правою від себе стійкою. 2:1.

У час, що залишився, у хлопців Лавриненка не знайшлося аргументів, щоб перешкодити «Металісту 1925» відсвяткувати бажану перемогу після 6 матчів без виграшів.

У таблиці УПЛ «Металіст 1925» із 14 очками посідає 10 місце. У «Інгульця» 7 пунктів та 15 позиція.

Українська Прем'єр-ліга. 13-й тур

«Металіст 1925» - «Інгулець» - 2:1

Русин, 40, Безуглий, 79 - Козак, 23

Мозіль, 87, Мартинюк, 90+2, Чирук, 90+3 - А.Блізніченко, 75

«Металіст 1925»: Мозіль - Жичиков, Безуглий, Курило, Капінус, Мартинюк, Габелок (Ткачук, 89), Кравченко (Вачіберадзе, 74), Русин, Ременюк (Дмитренко, 74), Зубков (Чирук, 64).

Запасні: Д.Сидоренко, Іванніков, І.Коваленко, Ю.Потімков, Бичек, Вендел, Дудік.

«Інгулець»: Паламарчук - Запорожець (А.Блізніченко, 72), Клименко (Кучеренко, 46), Марусич, Козак (В.Блізніченко, 67), Павлов, Смоляков (Одарюк, 67), Нагієв, Саків, Ковальов, Кухарук (Поспєлов, 89).

Запасні: Кучер, Д.Кравчук, Коробенко, Ченбай, Головкін, Вл-в Сидоренко, Резепов.

Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)

Стадіон: НСК «Олімпійський» (Київ)

МЕТАЛІСТ 1925 - ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі