Вадим ГУТЦАЙТ: «Бєленюк ніде не працював. Я не знаю його як фахівця»

Міністр молоді та спорту України – про Жана Беленюка

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт прокоментував своє ставлення до олімпійського чемпіона і депутата Жана Беленюка, який балотується на пост президента НОК.

«Конструктивна розмова з Беленюком? Така розмова може бути, якщо людина десь попрацює, чомусь навчиться, буде знати, чого він хоче, а не хтось йому буде писати листи. Я ж можу розмовляти на різні теми. Я знаю, як все зробити, як все побудувати. Він - олімпійський чемпіон, це дуже добре, дуже класно. Як і Олена Підгрушна, олімпійська чемпіонка, це наші поважні спортсмени. Я до них ставлюся з повагою. А як можна ставитися до олімпійського чемпіона? Ми в своїй спортивній родині повинні відноситись один до одного з повагою. І це головне.

По роботі: я не знаю про цю людину (Беленюка - ред.), ця людина ніде не працювала. Реальної допомоги Міністерству молоді та спорту України від цієї людини, як народного депутата, ніякої не було. Ми не знаємо його думки, ми не знаємо, що він буде робити. Тобто я поважаю Беленюка як олімпійського чемпіона, а як фахівця взагалі не знаю. І впевнений, що вся Україна цього не знає, бо він ніде не працював».

Олександр Тішура Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 травня 2024, 01:01 2

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії

Коментарі