Залишилось троє. Стало менше претендентів на посаду голови НОК України

Олена Білосюк відмовилася від боротьби

Титулована українська біатлоністка Олена Білосюк (екс-Підгрушна) повідомила, що вибуває з боротьби за посаду президента Національного олімпійського комітету України. Своє рішення 35-річна спортсменка пояснила тим, що має намір підтримати на виборах борця Жана Беленюка, з яким вона має однакові погляди на розвиток спорту.

Як відомо, кандидатами на пост президента НОК України спочатку були Жан Беленюк та Олена Білосюк, а також міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт та директор УНІ спеціальної фізичної та бойової підготовки та реабілітації Ігор Малинський.

«Друзі, хочу повідомити вам про те, що я прийняла рішення об'єднатися з командою Жана Беленюка і відмовитися від участі в звітно-виборчій Генеральній асамблеї НОК України в якості кандидата в президенти НОК України. Разом ми сильніші! Цим рішенням я хочу підтримати кандидатуру Жана на виборах 17 листопада.

Все своє життя я присвятила спорту, пройшла довгий шлях і сформувала бачення про те, як саме українське олімпійський рух в тому числі і спорт в цілому повинен розвиватися. Наша країна переживає один з найскладніших етапів своєї історії і проходить всі випробування з високо піднятою головою. За час незалежності вже народилося і виросло покоління свідомих, рішучих і патріотичних людей, одним з яких є Жан Беленюк.

Ми з Жаном обидва маємо чітку позицію, сформовано зважене бачення того, які ідеали повинні стояти на першому місці і які речі сьогодні застарілі, а в деяких випадках - неприпустимі. Разом до перемоги українського спорту!», - написала Білосюк у своєму Фейсбук.

Раніше стало відомо, що Олена Білосюк не балотуватиметься на пост президента Федерації біатлону України.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги

Коментарі