Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Можливо, ще сезон виступатиму»

Український біатлоніст має намір стати президентом ФБУ

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний розповів про свої плани на випадок перемоги у виборах президента Федерації біатлону України.

«Можливо, ще сезон виступатиму, щоб підстрахувати і десь передати певний досвід своїм колегам по команді. Але, звичайно, якщо ми виграємо вибори, то це рішення ми приймемо разом з президією та моєю командою. Подивимось на ті виклики, які будуть стояти перед нами, наскільки я зможу поєднувати в сезоні цю роботу.

Нам потрібно розуміти, що в принципі федерація і міністерство вже зарядили команду на сезон, все організовано. Бо основна робота федерації, як і спортсмена, проходить навесні і влітку, коли йде підготовка до сезону, а взимку ми вже пожинаємо плоди цієї праці.

Тому, думаю, у будь-якому випадку, якщо у мене сильна команда, то вона зможе мене підстрахувати. І у телефонному режимі 24/7 ми з командою зможемо вирішувати ті проблеми, які перед нами будуть стояти. Але конкретне рішення ми вже приймемо разом в залежності від того, яким буде результат виборів», - сказав Підручний.

Нагадаємо, вибори відбудуться 14 листопада. На посаду голови ФБУ також балотується народний депутат України Іван Крулько.

Денис Шаховець Джерело: Обозреватель
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 15:12 6

Катаріна виявилася сильнішою за Анну Бондар у Вісбадені