Роман ДЕБЕЛКО: «Грали з Динамо на рівних»

Форвард «Кривбасу» – про поразку від «Динамо»

Нападник «Кривбасу» Роман Дебелко прокоментував поразку 1:3 від «Динамо» у 10-му турі УПЛ:

- Романе, згоден, що сьогодні попереду все у «Кривбасу» начебто виходило, але в обороні привозимо собі на рівному місці?
- Так, «Динамо» забивало після наших помилок. Так, 0:2, але команда далі продовжувала грати, битися. В кінці першого тайму забили, після цього здавалось, що можемо зрівняти рахунок. У мене одразу після перерви був момент, але, на жаль, не вдалось забити. Дуже прикро, що так все закінчилось, адже епізодами «Кривбас» грав дуже здорово. Те, про що просив тренер, у нас виходило. Але дитячі помилки вирішили результат протистояння з «Динамо».

- Початок матчу показав, що «Кривбас» суперника не боїться. Саме наша команда першою могла відкривати рахунок…
- Так, до пропущеного голу ми здорово виглядали: почали агресивно, не боялись, гравці демонстрували індивідуальні дії, проходили хороші передачі, були непогані удари по воротам. Грали на рівних з хорошою командою, але, повторюсь, наші помилки призвели до проблем. Таких матчів у сезоні не так багато. Проти грандів навіть не треба налаштовувати. Усі хочуть проявити себе з найкращого боку.

- Президент «Кривбасу» Костянтин Караманіц традиційно заходив у роздягальню після матчу. Якщо не секрет, про що говорили?
- Те, що було у роздягальні, хай там і залишиться. Зі свого боку хочу підтримати Татаркова. Так, у моменті з другим голом він обрізався. Так вийшло. Будемо працювати далі, на цьому чемпіонат не закінчується.

- Після фінального свистка Мірча Луческу обійняв Юрія Вернидуба, сказавши, у тебе гарна команда. Згоден із наставником «Динамо»?
- Сто відсотків. У нас хороша команда. Те, що ми опинились у такій ситуації, ще нічого не означає. Впевнений, у нас все буде добре.

Олег Дідух Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:31 72

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів