Юрій ВЕРНИДУБ: «Головне, що перемогли, гру не хочу коментувати»

Наставник «Кривбасу» – про переможну гру з «Інгульцем»

Головний тренер «Кривбасу» Юрій Вернидуб дав оцінку зустрічі з «Інгульцем» у 9-му турі української Прем'єр-ліги, в якій його підопічні здобули перемогу з рахунком 2:1. Це перша перемога цього сезону команди з Кривого Рогу.

- Найголовніше, що команда перемогла. Гра була дуже важка. Суперник також дуже непогано попрацював. Видно, що і у них були моменти, вони добре закривалися, від чого нам було дуже складно. Особливо у перші 20 хвилин матчу, до повітряної тривоги. Це все було видно, адже ми практично не мали підходів [до воріт]. Можливо, ця сирена і відіграла важливу роль: ми трохи перешикувалися, почали грати з одним опорним півзахисником, а другого пересували трохи вперед, щоб він виконував роль «вісімки».

Ми розуміли, що цю команду можна розкрити лише після флангових атак, оскільки центр дуже добре закривають. Сім попередніх матчів «Інгульця» були рівними - вони мали 4 нічиї та 3 поразки. Але всі поразки були з мінімальною різницею у рахунку. А особняком була їхня остання гра з «Дніпро-1» - лідером УПЛ. Зіграти 2:2 - це дорого коштувало.

Повторюся: головне, що ми перемогли. Щодо гри нашої команди зараз не хочу нічого коментувати. Необхідно сісти та переглянути матч, проаналізувати, а вже потім щось говорити.

- Відставка скасовується?

- Про відставку я сказав у пориві емоцій. Ми всі - люди емоційні. Я сказав, як воно є: якщо команда не може виграти 7 турів, то винен у цьому тренер. Я така людина, що просто їсти хліб не буду. Але можу сказати, що ми працюємо дуже багато, нам все дається дуже тяжко. Можливо це пов'язано з тим, що зараз дуже складні часи.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 14:06 0

Венесуельський форвард вже кілька днів перебуває у США