Вадуц – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій

Команда Олександра Кучера спробує зробити крок до плей-оф

У четвер, 13 жовтня, «Дніпро-1» у четвертому турі Ліги конференцій на виїзді зіграє з флагманом ліхтенштейнського футболу - «Вадуцем». Цей матч може стати визначальним з погляду боротьби за друге місце у плей-оф. Перше за собою практично забронював «АЗ Алкмаар», який поки що йде без втрат: 9 очок із 9 можливих. «Аполлон» поки що йде замикаючим у квартеті, але відстає від «Вадуца» всього на одне очко і як мінімум теоретично шанси на вихід у плей-оф зберігає.

«Вадуц»

Перший матч тиждень тому у словацькому Кошице завершився внічию 2:2. І нехай у протистоянні з таким скромним суперником ми очікували більшого від команди Олександра Кучера, але з точки зору боротьби за путівку до плей-оф такий результат був скоріше позитивним, ніж негативним. І ще одна нічия, цього разу на виїзді, стане для «Дніпра-1» ще одним кроком до плей-оф. А ось «Вадуцу» перемога точно потрібніша.

«Вадуц», як і всі клуби з Ліхтенштейну, як відомо, не мають свого національного чемпіонату і грають у системі ліг швейцарського футболу. «Вадуц», як флагман ліхтенштейнського футболу, виступає у другому дивізіоні чемпіонату Швейцарії. І у вікенд між двома матчами з «Шахтарем» підопічні Алессандро Манджаратті на виїзді зіграли внічию 2:2 з «Шаффхаузеном». У турнірній таблиці «Вадуц» із 5 очками у 10 матчах посідає передостаннє, дев'яте місце.

«Дніпро-1»

«Дніпро-1» проводить свій дебютний у короткій історії сезон у єврокубках, і обличчям у багнюку команда точно не впала - це можна констатувати вже зараз. А у разі позитивного результату у виїзному матчі з «Вадуцем» шанси на потрапляння до плей-оф стають дуже реальними.

В УПЛ справи у «Дніпра-1» йдуть ще краще. Після п'яти турів підопічні Кучера лідирують у турнірній таблиці з максимальним показником - 15 очок у 5 матчах. Більше того: бразильський голкіпер «Дніпра-1» Макс Валеф, у грі якого у єврокубках були великі питання, в УПЛ у п'яти матчах не пропустив жодного голу. З тіньового фаворита чемпіонату України команда поступово перетворюється на явного, і перемога 3:0 над прямим конкурентом, «Зорею», у неділю - дуже гарне підтвердження амбіцій «Дніпра-1».

Прогноз на протистояння

Букмекери вважають «Дніпро-1» фаворитом матчу-відповіді проти «Вадуца», і ми вважаємо таку думку закономірною та обґрунтованою. Команді Олександра Кучера під силу як мінімум не програти на виїзді. Наша ставка - Х2, коефіцієнт 1,37.

Орієнтовні склади:

«Вадуц»: Бюхель, Гольцер, Трабер, Ісік, Ульріх, Фоссо, Гаїч, Джіджек, Фер, Сасере, Зуттер

«Дніпро-1»: Валеф, Бусанелло, Сваток, Сарапій, Адамюк, Рубчинський, Бабенко, Гуцуляк, Пихальонок, Бланко, Довбик

13 жовтня, четвер

«Вадуц» - «Дніпро-1»
Вадуц. «Рейнпарк Штадіон». 22:00
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
Арбітр: Маріан Барбу (Румунія)
ВАДУЦ - ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 1:2
  • 3,15
  • 3,50
  • 2,11
Сделать ставку Зробити ставку
  • 3,15
  • 3,56
  • 2,14
Сделать ставку Зробити ставку
Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 16:13 2

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

Коментарі