Максим ЖИЧИКОВ: «Думаю, що все нам вдасться у грі з Олександрією»

Захисник «Металіста 1925» — про майбутню гру з олександрійською командою

29-річний Максим Жичиков поділився очікуваннями від матчу 6-го туру УПЛ з «Олександрією», який відбудеться у понеділок, 10 жовтня. Нагадаємо, до гри харків'яни підходять, займаючи 9 позицію у турнірній таблиці, а «Олександрія» посідає 7 місце.

- Максиме, так вийшло за календарем, що між матчами з «Колосом» та «Олександрією» 10 днів. Чи не забагато?

- Я думаю, що не багато. Добре відпочили, було два вихідних, потім зібралися та провели вісім повноцінних тренувальних днів. Я думаю, що всі добре підготувалися та готові до матчу.

- Чи вдалося скласти враження про «Олександрію»? Що представляє собою команда, за рахунок чого можна здобути перемогу над нею?

- Команда хороша, там дуже хороші футболісти. Я думаю, що нам тренерський штаб підкаже, як краще підготуватися до цієї гри тактично і, думаю, що все нам вдасться.

- «Колос» - це була команда, яку «Металіст 1925» не міг перемогти в офіційних матчах раніше. У новому сезоні це вдалося спочатку на зборах і зараз у сезоні. З «Олександрією» така ж історія. У минулому сезоні дві поразки, але цього літа вже перемагали. Можна сказати, що підібрали рецепт, як впоратися з цією командою?

- Колись же все трапляється вперше. Я думаю, що ми дуже добре до них підготувалися і провели дуже хорошу гру.

- Перемога над «Колосом» дозволила закріпитися у верхній частині турнірної таблиці. Якщо вдасться перемогти й «Олександрію», можна піднятися на четверту, а то й третю сходинку в турнірній таблиці. Чи є розмови про це в команді, між хлопцями? Чи не тиснуть такі думки?

- Думаю, що гравцям будь-якої команди хочеться як можна вище піднятися у турнірній таблиці. А там, будемо старатися та прикладати всі зусилля для цього.

- Загалом, з яким настроєм команда підходить до гри проти «Олександрії»?

- Усі в доброму гуморі, чекають на гру. Думаю, що все нам вдасться.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:43 18

Один із трьох суддів несправедливо віддав перемогу Тайсону Ф'юрі