Директор Динамо: «Суркіс – дуже розумна людина. Луческу – реально глиба»

Максим Радуцький розповів про менеджмент київського клубу

Директор «Динамо» з розвитку Максим Радуцький оцінив менеджмент київського клубу.

- Він не те щоб слабкий. Він особливий і класичний. Тому я прийшов у клуб. Старий менеджмент все чує, і вони все підтримують. Я завжди будував публічний бізнес за свої гроші, тому коли тобі дають в руки такий інструмент - це просто кайф. Ти можеш це робити в три рази більше й у два рази дешевше.

- Як вам працювати з Ігорем Суркісом?
- Все просто - йому озвучуються три ідеї й всі три «мінус». Потім ти йому озвучуєш три інструменти, що буде у кінці, і ми вибираємо самий оптимальний варіант. Повірте, Ігор Михайлович - дуже розумна людина. І зараз я вже розумію, що коли йому спочатку щось кажеш, то він вже знає, що буде в кінці. Мені дійсно легко з ним працювати та легко любити свій улюблений клуб.

- Чи залучений в навколофутбольну частину матчів Мірча Луческу?
- Як правило, за кілька днів до нашої події ми зустрічаємось. Він питає: «Ну, що буде?» Я йому розповідаю. Він каже: «Добре».

Мені пощастило особисто знати Валерія Васильовича Лобановського, я з дитинства за «Динамо». І моя родина багато взаємодіяла з футбольним клубом. Мірча Луческу - реально глиба. Коли слухаєш його, то навіть думки немає посперечатися чи щось виправити, бо він завжди правильно говорить і, найголовніше, він це робить.

Я б хотів, щоб років через 30 про мене говорили так, як про Містера. Це людина, яку мені хотілось би наслідувати, - сказав Радуцький.

Денис Шаховець Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 04 травня 2024, 10:21 17

Голова національної федерації – про кадрову ситуацію в збірній України

Коментарі