Хокей із м'ячем і ставки на нього

Не популярний вид спорту як спосіб підвищити шанси на виграш вставках

Є кілька видів спорту, на які розміщують основний обсяг ставок. Це, насамперед, футбол, а також хокей і бокс, баскетбол і теніс, тощо. Але останніми роками беттори намагаються приділяти побільше уваги відверто непопулярним ігровим дисциплінам, серед яких хокей із м'ячем (ще відомий як "бенді"). Як і льодовий аналог із шайбою, це динамічний, видовищний і по-своєму цікавий вид спорту, на який зараз на сайтах букмекерів почали забезпечувати прямі трансляції.

Саме порівняльна непопулярність хокею з м'ячем серед глядачів загалом і робить його цікавим для чималої категорії азартних гравців. Сенс для беттора в тому, що в букмекерських компаніях просто немає співробітників, які спеціально б стежили за цією ігровою дисципліною, глибоко аналізують ігри в її рамках. Тож той, хто примудриться навчитися відмінно розбиратися в нюансах, досить легко переграє контору.

"Валуйні", цінні події трапляються досить часто. Щоправда, був і явний мінус: через відсутність популярності у загальної телеаудиторії матчі транслювалися вкрай нерегулярно. Але поступово це виправляють і самі букмекери, що забезпечують показ, та й сторонні сервіси, нехай і іноземними мовами, можна знайти.

Звичайно ж, усе одно потрібно намагатися якомога ретельніше аналізувати матч. Хоча б знайти актуальну статистику, благо, є сервіси, що враховують розширені дані щодо подій у світі бенді. Можна використовувати загальноспортивні ресурси з перевіреним рівнем, такі, як Flashscore.

Вважається, що бенді, хоч і називається хокеєм із м'ячем, але має чимало рис, що споріднюють його з футболом і футзалом. У будь-якому разі, зрозумівши нюанси цієї дисципліни і знайшовши ресурси для вивчення статистики, можна стабільно перегравати букмекерів, знаходячи в їхньому розписі валуйні події і користуючись тим, що маржа на цьому ринку практично ніколи не буває завищеною. Саме це, відносна простота досягнення аналітичної переваги над букмекерською конторою, і вважається головним козирем ставок на хокей із м'ячем. Основний і чи не єдиний мінус - це інформаційна недостатність. Але вже на даному етапі розвитку Інтернету у відкритому доступі все ж можна, нехай і витративши час, знайти і статистичні дані, і телетрансляції. Особливо легко це робити тим, хто знає принаймні англійську мову - вже нею можна знайти де-факто все.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 квітня 2024, 15:45 2

Легендарний боксер розповів, як готується до бою з Джейком Полом