Альварес декласував Головкіна! Канело за очками виграв бій-трилогію

У ніч на 18 вересня відбувся великий чемпіонський бій у Лас-Вегасі

У ніч із 17 на 18 вересня у Лас-Вегасі відбувся великий вечір боксу з довгоочікуваним чемпіонським боєм.

Мексиканець Сауль Альварес (57-2-2, 39 КО) та казахстанець Геннадій Головкін (42-1-1, 37 КО) втретє вийшли у ринг на дуель між собою.

На кону стояв титул абсолютного чемпіона світу в другій середній вазі, що належить Канело з листопада 2021 року. Організаторами були Едді Хірн, його промоутерська компанія Matchroom Boxing, а також компанії Канело та Головкіна.

Шоу відбулося в Лас-Вегасі на T-Mobile Arena, де пройшли і дві попередні битви суперників. У вересні 2017 року було зафіксовано нічию, а через рік виграв Сауль рішенням більшості суддів.

Хід 3-го поєдинку. З перших хвилин перевагу захопив Альварес. Він був активнішим і точнішим. Тріпл-Джі не показав чогось незвичайного, працюючи другим номером. Сауль щоразу приголомшував суперника, а ось Геннадій ніяк не міг вийти із захисту та перехопити ініціативу.

Альварес постійно виконував двійки, потужний хук постійно прилітав точно в ціль. Здається, Головкін ніколи у кар'єрі не виглядав так слабко, як у першій частині цього бою.

Однак у пізніх раундах Головкіну вдалося огризнутися і всерйоз струсонути суперника, але на результат поєдинку це не вплинуло. У результаті судді нарахували досить близьку, але все ж таки однозначну перемогу Сауля.

Підсумок бою: Сауль Альварес - Геннадій Головкін - UD 12 (116-112, 115-113, 115-113)

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі