Томаш КЕНДЗЬОРА: «Вірю, що зможемо вийти із цієї ями»

Захисник київського «Динамо» прокоментував поразку команди

Польський захисник київського «Динамо» Томаш Кендзьора прокоментував поразку команди у матчі 2-го туру групового раунду Ліги Європи проти АЕКа:

- Що з командою? Такого в стартах «Динамо», мені здається, не було. Стільки поразок.

- Так, цей момент… Дуже важко нам. Результат не такий, як ми б хотіли. В чемпіонаті не дуже почали, на груповій стадії єврокубків теж. Треба виходити з цієї ями всім разом, тільки так.

- Як це зробити зараз?

- Я вірю, що через важку роботу на тренуваннях ми зможемо вийти з цієї ями та довести, що ми є хорошою командою, яка здатна перемагати.

- Перерва на матчі національних збірних - це добре для «Динамо»?

- З одного боку, так, тому що ті хлопці, які не поїдуть в збірні - відпочинуть. А ті, хто поїде - змінять середовище. З іншого боку, хотілося б грати, тому що треба виграти наступний матч та повернути все на свій рівень.

- Є ідея зібратися з командою та поговорити? От у «Ліверпуля» була криза, вони всі разом зібралися та сказали один одному, що вони думають.

- Звісно, ми говоримо кожен день. Ми не як «Ліверпуль», не живемо вдома, а на базі та в готелях, постійно всі разом. Кожного дня спілкуємося та намагаємося вилізти з цієї ями, - зазначив Кендзьора в ефірі MEGOGO.

Данііл Агарков Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 00:50 0

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі