ДУБІНЧАК: «Поле важке, був дощ. Ми самі не розуміємо, чому програли»

Захисник «Динамо» прокоментував поразку від кіпрської команди у ЛЄ

Захисник «Динамо» Владислав Дубінчак в ефірі MEGOGO прокоментував поразку у матчі 2-го туру Ліги Європи проти кіпрської команди АЕК Ларнака (0:1).

- Владиславе, чому команда сьогодні програла?

- Не можу назвати причини, я сам не розумію, і ми в команді не розуміємо. Напевно, психологічний стан, зараз є проблема в команді, проблема психологічного характеру. Щодо бажання, щодо гри немає проблем, а психологічно ми змучені, виснажені. Не знаю. Ситуація важка. Сподіваюся, перерва на матчі збірних нам допоможе і ми повернемось сильнішими.

- Другий тайм ви грали краще. Що сталося у перерві?

- Нічого не було надзвичайного. Ми розуміємо ситуацію, розуміємо, що маємо обігравати такі команди та здобувати очки. Повторюся, ситуація важка, і ми виходитимемо з неї. Сподіваюся, що наші вболівальники ще радітимуть нашим перемогам.

- Наскільки сьогодні стан поля заважав розвивати атаки?

- Поле важке, був дощ. По брівках поле було залите водою.

- Яка комунікація у вас виходить із Луческу? Що він вам каже?

- Він прогнозував після матчу з «Бенфікою» такий спад, сказавши, що буде важка ситуація після другої гри на виїзді. Наш головний тренер - досвідчена людина, розуміє ситуацію. Луческу сказав, що після паузи ми зробимо крок уперед, тож я сподіваюся, що все буде гаразд. Наші перемоги ще попереду.

Микола Степанюк Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 10:47 8

У ніч на 28 квітня «чаплі» обіграли «Нью-Інгленд Революшн» з рахунком 4:1

Коментарі