Журналіст: чому Петраков не віддав Забарного та Мудрика до молодіжки?

Команда Руслана Ротаня зіграє у плей-оф кваліфікації Євро-2023 U-21

Футбольний журналіст Ігор Циганик засудив рішення керманича збірної України Олександра Петракова, який не віддав молодих гравців на ключові матчі молодіжної збірної України у плей-оф кваліфікації Євро-2023 U-21:

«Національна збірна - це національна збірна. Але Ліга націй та вихід на молодіжний чемпіонат Європи - це дещо різні завдання. Я розумію, що відповідає тренер. Але я неодноразово говорив, що якщо не вийдемо на молодіжний ЧЄ і саме цих футболістів не вистачить, то це може бути дуже великою проблемою.

Тоді можна буде ставити запитання Олександру Петракову, чому він так зробив. Він був у такій ситуації, коли був працював у юнацькій збірній. Ситуація з Валерієм Лучкевичем у 2015 році була неординарною.

Якщо є можливість посилити команду Ротаня, то, звісно, ​​треба це робити. Це моя особиста думка. Тому не розумію, чому не віддали Мудрика та Забарного до збірної. Ну, віддали Сироту. Ще Трубіна, але його забрали назад після травми Бущана.

Має бути узгодження між тренерами, але я вважаю, що треба ставити пріоритети. Для мене вихід на молодіжний чемпіонат Європи, де гратимуть найкращі молоді футболісти, де можна показати гравців і надати впевненості цілому поколінню, набагато важливіший, ніж матчі Ліги націй. Це моя суб'єктивна думка. Тому не зовсім розумію, чому так сталося».

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 червня 2024, 11:49 0

Новозеландець вважає, що Усик вміє тримати удари по корпусу

Коментарі