ВІДЕО. Як Україна обіграла Німеччину в Євролізі. Підсумкові таблиці груп

Збірна України зіграє з Францією у втішному півфіналі за 5–8 місця

Збірна України з пляжного футболу у відборі до Суперфіналу Євроліги-2022, що відбувається в італійському Кальярі, 9 вересня здолала Німеччину (3:2). Після перемоги днем раніше над Азербайджаном (2:1) підопічні Миколи Костенка в останньому матчі групового раунду Євроліги-2022 теж здобули перемогу.

Поєдинок пройшов за невеликої переваги синьо-жовтих. Під завісу першого періоду Олегу Зборовському вдалося відкрити рахунок, а на початку другої 12-хвилинки Дмитро Медвідь подвоїв його. Однак за 6 хвилин німці скоротили відставання завдяки прикрому автоголу Андрія Борсука. У третьому періоді команди обмінялися голами, і українська команда здобула перемогу (3:2).

Таким чином, підопічні Миколи Костенка набрали 6 очок і посіли 3-тє місце у групі В. Це дало їм змогу вийти до так званого малого півфіналу, поборотися за 5-8 місця та перепустку на Європейські ігри 2023. 11 вересня Україна зіграє проти Франції матч за 5-8 місця.

Євроліга-2022 з пляжного футболу

Дивизіон A. Група В. 4-й тур. Кальярі (Італія), 9 вересня

Україна - Німеччина - 3:2

Голи: Зборовський, 11, Медвідь, 14, Войтенко, 34 - А. Борсук, 19 (автогол), Новак, 36.

Україна: Неруш, Коваленко, І. Борсук, А. Борсук, Щитник, Корнійчук, Щериця, Медвідь, Войток, Войтенко, Заворотний, Колесніков.

Відео голів та огляд матчу

Турнірні таблиці

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:56 201

Кияни зобов'язані перед очною зустріччю з «Шахтарем» зіграти без недобору