Globoesporte: Шахтар розгромив Лейпциг і без бразильського легіону

Виявляється, для перемог у Лізі чемпіонів можна обійтися і без великої кількості легіонерів

Авторитетне бразильське видання Globoesporte висвітлило на своїх сторінках вчорашню несподівану розгромну гостьову перемогу «Шахтаря» у першому турі групової стадії Ліги чемпіонів над «Лейпцигом» (4:1).

«Донецький «Шахтар» стартував перемогою із рахунком 4:1 над «РБ Лейпциг» у Німеччині в матчі групи F Ліги чемпіонів. Голи у складі українців забили Мар'ян Швед, Михайло Мудрик та Лассіна Траоре. Сімакан став автором єдиного гола у складі господарів поля».

«В українській команді на полі був лише один бразилець: правий захисник Лукас Тейлор. Це привертає увагу, оскільки за останні десятиліття команда звикла до «бразильського легіону». Війна росії з Україною призвела до відтоку бразильців, які раніше грали у «Шахтарі» та почали шукати нові клуби. Винятком став Тейлор, який пішов зворотним шляхом саме заради гри у Лізі чемпіонів».

«Перемога виводить донецький «Шахтар» на перше місце у групі F. Донецька команда випереджає «Реал», який також обіграв «Селтік» у першому турі. На третьому місці у групі шотландська команда, а четверту позицію займає «РБ Лейпциг», - констатує бразильське видання.

Олексій Сливченко Джерело: Globoesporte
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 10:25 0

Обидва відвідають поєдинок Усик – Ф'юрі

Коментарі