Манчестер Юнайтед – Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Перша серйозна перевірка медальних амбіцій лондонського клубу

У неділю, 4 вересня, відбудеться матч шостого туру чемпіонату Англії, в якому зіграють «Манчестер Юнайтед» та «Арсенал». Гра пройде на стадіоні «Олд Траффорд», стартовий свисток Пола Тірні прозвучить о 18:30 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

«Червоні дияволи» вступили в сезон 22/23 з новим тренером. Ерік тен Хаг, який п'ять років успішно керував «Аяксом», прийшов рятувати команду, яка завершила минулий сезон на шостому місці.

Починалося для тен Хага все катастрофічно. Вже в першому турі команда поступилася вдома «Брайтону» (1:2), а в другому - зазнала однієї з найпринизливіших поразок в АПЛ, програвши з рахунком 0:4 «Брентфорду». Кількість мемів про пару центральних захисників Гаррі Магуайр / Лісандро Мартінес перевищила всі допустимі норми, хоча «Ман Юнайтед» і не мав стільки пропускати, того вечора суперникам щастило.

Починаючи з третього туру, нідерландський фахівець посадив Магуайра на лаву запасних і випустив Рафаеля Варана. З того часу «МЮ» пропустив один гол у трьох матчах, здобувши дев'ять очок. Не можна сказати, що команда домінувала в кожному з матчів, могло хитнути в будь-який бік. На довгому відрізку у таких більш-менш рівних поєдинках обов'язково будуть втрати очок.

Арсенал

Лондонці поки що є єдиною командою, яка виграла усі матчі у новому чемпіонаті. І в усіх із них «каноніри» перемагали як за рахунком, так і за показником очікуваних голів. Але також варто зазначити, що опонентів рівня «МЮ» вони ще не мали.

«Арсенал» ще минулого сезону претендував на першу четвірку, але наприкінці програв пряму зустріч із «Тоттенхемом» і в підсумку опинився на п'ятому рядку без Ліги чемпіонів. Мікел Артета продовжив старанно працювати, клуб непогано підсилився у міжсезоння, придбавши зокрема і двох гравців «Манчестер Сіті», які не мали у складі чемпіонів Англії достатньо ігрової практики.

Габріел Жезус відразу ж став штампувати результативні дії, у п'яти турах на його рахунку три голи та три асисти. А українець Олександр Зінченко помітно посилив лівий фланг, чудово зігравшись із бразильцем Габріелом Мартінеллі. На жаль, трохи більше тижня тому Зінченко отримав травму коліна і поки що не може тренуватися з «канонірами». Це суттєва втрата для клубу. Місце Олександра посів 25-річний шотандець Кіран Тірні.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Арсенал» у цій зустрічі не програє. Нашою ставкою буде позиція - Ф(0) на гостей з коефіцієнтом 1.91 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа - Маласія, Мартінес, Варан, Даллот, Еріксен, Мактоміней, Фернандеш, Еланга, Санчо, Рашфорд.

«Арсенал»: Ремсдейл - Томіясу, Саліба, Габріел, Тірні, Джака, Вайт, Сака, Сміт-Роу, Мартінеллі, Жезус.

4 вересня, неділя

«Манчестер Юнайтед» - «Арсенал»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 18:30
Арбітр: Пол Тірні
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 1:2
  • 2.65
  • 3.55
  • 2.65
Сделать ставку Зробити ставку
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 14:21 8

Олександр Поворознюк робить все, щоб завершити основні роботи з благоустрою арени

Коментарі