Ігор СУРКІС: «Шевченко – президент УАФ? Я б підтримав»

Президент «Динамо» - про легенду клубу

Президент «Динамо» Київ Ігор Суркіс зізнався, що підтримав би Андрія Шевченка, якби він балотувався у президенти УАФ:

«Можу говорити дуже багато компліментарних речей про Андрія Шевченка. У мене з ним дружні стосунки. Шевченко виріс на моїх очах - від маленького футболіста до великого футболіста, потім до великого тренера, і сьогодні легендарну людину - посла нашої країни. І робить дуже багато для України.

Коли він був футболістом, навіть не міг уявити, що з Шевченка може вийти така людина, яка буде одним із символів сучасного українського футболу. І казати, що Шевченко міг би стати президентом УАФ, треба розуміти, чи цього хоче сам Андрій? Чи підтримає футбольна спільнота Шевченка? А я підтримав би, але мій голос не враховується при цьому. Я б підтримав, припустимо, Шевченка, Реброва чи багатьох інших функціонерів, але мене ніхто не питає.

Тому, якщо Шевченко висунеться, і мене ось так запитають: «Ви підтримуєте Шевченка?», я скажу: «Так, я підтримую Андрія». Тому що він до мозку кісток відданий футболу, він має величезний авторитет у Європі. Він досяг великих висот, він один із тих, хто в нашій незалежній Україні досяг таких висот. Він володар «Золотого м'яча».

Але це має бути його рішення. Я не знаю, чи він хоче балотуватися. Я сьогодні не просуваю жодної кандидатури. Я тільки хочу, щоб людина, яка очолюватиме наступні 5 років федерацію футболу, працювала на футбол».

Раніше Суркіс заявив, що не боїться санкцій за відмову від входження до телепулу.

Олег Дідух Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:51 8

Жоан Лапорта був розлючений

Коментарі