КУЧУК: «Не скажу, що Шахтареві було з нами просто»

Наставник «Руху» - про матч із «гірниками» у 3-му турі УПЛ (0:1)

63-річний білоруський тренер Леонід Кучук після гри очолюваного ним львівського «Руху» у чемпіонаті України з донецьким «Шахтарем» (0:1) зізнався, що результат зустрічі вирішив один-єдиний момент.

«Дуже складна гра. Результат залежав від одного моменту, і «Шахтарю» вдалося забити. Гра була дуже складною, не скажу, що «Шахтарю» було з нами просто. Командними взаємодіями й футболістами я задоволений, але в нас багато молоді, яка мусить багато працювати і вміти концентруватися на кожному моменті, граючи із «Шахтарем». Усе залежало від концентрації, тож хто забив, той і виграв.

Ми грали з акцентом на атаці, проте в атаці багато чого не виходило. Втрачали багато м'ячів, коли атакувальні футболісти квапились. Не можна втрачати м'яч під час перехідної фази, а ми це робили. Гадаю, у першому таймі ми завдали навіть більше ударів по воротах, ніж «Шахтар». Інша справа - втрати м'яча під час перехідної фази, індивідуальні дії футболістів, наприклад, за гри сам на сам, - у цьому компоненті ми програвали», - заявил Кучук після матчу «Рух» - «Шахтар».

Юрій Остроумов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 06:10 1

У харків'ян залишилося зовсім небагато шансів на порятунок, а житомирський клуб прагне єврокубків

Коментарі