Костюк розповіла, чому не потиснула руку Азаренко після матчу

Марта пояснила свою позицію

Українська тенісистка Марта Костюк розповіла, чому не потисла руку Вікторії Азаренко після матчу другого раунду US Open 2022.

«Я просто не думаю, що це (потиснути руку) було б правильно з мого боку з огляду на обставини, в яких я зараз перебуваю. Мені здається, я не знаю жодної людини [гравця з білорусі чи росії], яка публічно засудила б війну і дії своєї влади. Тому мені не здається, що я можу це підтримувати (таку поведінку).

Не знаю. Це був мій вибір. У нас був чудовий матч, не зрозумійте мене неправильно. Вона - великий боєць, я поважаю її як спортсменку, але це не стосується того, якою вона є людиною. Ті, хто не дивився цей матч, напевно, будуть мене критикувати і говорити: «Ось стерво, слава Богу, Віка її обіграла, вона занадто багато говорить, тому це справедливий рахунок». Але насправді ми боролися на рівних.

Якщо Азаренко хоче зі мною поспілкуватися, я досить відкрита для спілкування. Але були речі, які я сама хотіла сказати їй перед грою. Я щиро хотіла її попередити, що не тиснутиму їй руку, бо в нас не було особистої розмови, вона не говорила зі мною особисто, не говорила, що вона думає, яка її позиція, тому… Цього не було. Я не думаю, що я йтиму до неї і намагатимуся розпочати розмову», - сказала Марта.

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 травня 2024, 12:13 0

Постер з Циганковим та майстром Йодою

Коментарі