Девід ХЕЙ: «На папері Усик – абсолютний чемпіон»

Колишній боксер вважає, що бій за абсолюта в хевівейті точно відбудеться

Ексчемпіон світу у першій важкій вазі та хевівейті Девід Хей розповів, чому бій між володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (32-0-1, 23 KO) та чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (20-0, 13) КО) обов'язково має відбутися.

«Я повністю впевнений, що бій Ф'юрі з Усиком відбудеться. Я думаю, що у нас є два хлопці, які, безперечно, є першим і другим номерами, в якому порядку ви їх не поставили б. Тому тут може бути лише один. І ми дізнаємось, хто з них перший номер. На папері Усик - абсолютний чемпіон, але жоден із них не програвав. У Ф'юрі є нічия, але він помстився за неї двома достроковими перемогами.

Я думаю, що це чудовий бій, поєдинок дуже контрастних стилів, різних пропозицій. Як Тайсон Ф'юрі покаже себе проти гарного і дрібнішого хлопця? Стів Каннінгем, екс-чемпіон світу в крузервейті, досягав успіху у бою з Ф'юрі, але потім Тайсон використав свої габарити і роздер, розбив його. Чи виявиться Усик жорсткішим? Я вважаю, що так. Я думаю, що це буде чудовий бій. З нетерпінням чекаю, коли ми нарешті отримаємо абсолютного чемпіона без будь-яких питань», - сказав Хей.

В минулу суботу Олександр Усик роздільним рішенням суддів переміг Ентоні Джошуа, зберігши пояси WBA, WBO та IBF.

Володимир Клепач Джерело: IFL TV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 06:12 2

Калле Зауерланд оцінив перемогу українця

Коментарі