Артем БОНДАРЕНКО: «Хотів би присвятити гол Корнієнку»

Півзахисник «Шахтаря» – про першу перемогу у чемпіонаті

Півзахисник «Шахтаря» Артем Бондаренко розповів про матч з «Кривбасом», свій гол й травму Корнієнка.

- Тобі вдалося скористатися одним із численних моментів і забезпечити команді перемогу. Дай коментар щодо поєдинку з «Кривбасом».
- Гра була важкою, але дуже важливо було перемогти, адже в нашого клубу й міста свято - День шахтаря! Також тиснула нічия минулого туру, тож ця перемога є дуже важливою. Радіємо, що вдалося виграти.

- Після забитого м'яча ти яскраво демонстрував емоції. Що відчував, коли забив, а потім потрапив в обійми всієї команди?
- Я скинув камінь із плечей, адже після нереалізованих моментів відчував відповідальність на собі. У гол я вмістив усі емоції, радію, що допоміг «Шахтарю» здобути перемогу.

- Зазвичай футболісти присвячують свої забиті м'ячі. Для кого був твій?
- Хотів би присвятити гол Віктору Корнієнку. Ми наразі не знаємо ступеня серйозності його травми, але за тим, як він кричав… Звучало страшно. Уся наша команда з ним, зичимо Вікторові чимшвидшого відновлення.

- Після гри команда спілкувалася з Віктором Корнієнком. Про що говорили, як підтримали партнера?
- Усі підтримали його. Розуміємо, наскільки йому важко, травми завжди важко переносити морально. У такі періоди ти не знаєш, про що думати, адже в тебе забрали футбол, яким ти живеш, - це важко. Підтримали й побажали чимшвидшого відновлення.

- Як загалом охарактеризуєш матч, у якому таймі було легше?
- Не хотілося б оцінювати перший або другий тайм. У футбол грають 90 хвилин, і слід до цього підходити цілісніше. Уважаю, що гра нам удалася. Не реалізували багато моментів, однак маємо над чим працювати.

- Після гри тренер зібрав усіх разом. Що говорив Ігор Йовічевіч?
- Привітав нас із перемогою та сказав, що всі перемоги є важливими, не існує неважливих. Повторюся: ми всі раді перемогти, адже це було дуже важливо для нас.

Володимир Клепач Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 08:27 12

Туринський клуб запросить до себе Роберто Де Дзербі