Стратегія «Гол у першому таймі»

Детально, що таке беттінг-тактика «Гол у першому таймі»

У футболі створено багато повноцінних ігрових статистик. Вони спрямовані на те, щоб парі робилися не навмання, а наслідували сувору систему, розміщувалися за певними правилами, так, щоб у перспективі гарантувати, що не буде фінансових втрат, а в результаті навіть вийде вийти в прибуток. Звичайно ж, це стосується і моделей гри, де темою залишаються голи у "грі мільйонів". У тому числі є і така беттінг-тактика, як "Гол у першому таймі".

Цю стратегію вважають однією з найвідоміших у навколофутбольному світі. Запорукою такої популярності залишається простота та доступність. Для розміщення парі можна брати чи не будь-який футбольний матч, головне, щоб під час підготовки парі було встановлено, що результативність у першій половині може бути не нульовою, тобто хтось із противників все-таки встигне ще в перші 45 хвилин гри відкрити рахунок . Як правило, ті гравці, що застосовують цю тактику, використовують зустрічі, що відбуваються в рамках одного з чемпіонатів, що традиційно вважається забивним. Це німецька Бундесліга 1, із застереженнями Англійська Прем'єр-Ліга, останніми роками - ще й Серія А. Також експерти рекомендують звертати увагу на менш рейтингові, але також видовищні першості Нідерландів та Австрії. Але це аж ніяк не догма, досвідчені гравці беруть ігри з інших дивізіонів. Головний критерій, у будь-якому випадку, це встановити, що у команд є мотивація для голів вже в 1-му таймі, і були виконавці, що функціонально здатні це реалізувати.

Якщо використовувати таку тактику, то тільки в режимі "live", ставлячи по ходу перегляду зустрічі. Причина в тому, що спочатку, в прематчі, ставка на "тотал більше 0,5", як правило, оцінюється надто вже низьким коефіцієнтом, в основному не вище 1,3, а то й 1,25. Отже закономірно, що логічно почекатиме стартовий відрізок, поспостерігати. Коли вже зіграно 15-20 хвилин, і при цьому команди не встигають відзначитись, букмекери просто змушені піднімати котирування. Якщо останні досягли хоча б 1,7 (можна дотерпіти і до 1,8), з'являється оптимальний момент для входу - коефіцієнти набирають величину, що оптимальна для гри в розрізі довгострокової перспективи.

Варто пам'ятати, що потрібно ретельно відбирати матчі. Прохідність ставок залишиться високою, якщо вдасться якісно провести аналіз. До речі, особливо вигідно знаходити "валуйні" варіанти у поєдинках із малорезультативних ліг. Але, у будь-якому випадку, стратегія прямо забороняє ризикувати і робити ставки на "тотал більше 1,5" (і, в тому числі, через це не ставлять взагалі, якщо команди вже встигли відкрити рахунок до моменту парі). Крім того, рекомендовано уникати більших значень.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 жовтня 2024, 22:19 0

Через 7 хвилин поєдинок було відновлено, на стадіоні у Познані були проблеми зі світлом