Валерій КРИВЕНЦОВ: «Матч-відкриття УПЛ вдався. Дякуємо ЗСУ»

Наставник «Металіста 1925» оцінив старт сезону

Наставник «Металіста 1925» Валерій Кривенцов оцінив матч-відкриття нового сезону УПЛ проти «Шахтаря». Команди зіграли внічию 0:0.

- По-перше, хочу сказати слова подяки Збройним Силам України, які оберігають та захищають нас, - розпочав післяматчеву пресконференцію українською Кривенцов. - По-друге, хочу привітати вболівальників з тим, що розпочався чемпіонат і тепер є можливість у кожної людини вболівати за свою улюблену команду. Що стосується гри, в такий час розпочати чемпіонат - це велика сміливість. Вважаю, що матч-відкриття вдався. Гра була цікава. «Шахтар» більше володів територіальною перевагою, але якщо подивитися на гольові моменти, то, думаю, що в нас їх було більше. Тому нічия - це закономірний результат.

- Сьогодні в Україні свято - День Прапора, але окрім того, сьогодні ще День Харкова. Чи було це для «Металіста 1925» додатковою мотивацією?

- Звісно, що було. Ми хлопців привітали та попросили їх зіграти цю гру душею та серцем саме для своїх вболівальників, для мешканців нашого міста. Тому так, це було мотивацією.

- «Шахтар» для вас не чужа команда, що можете сказати про їхню гру? Можете порівняти як вони грали проти «Металіста 1925» у минулому сезоні й сьогодні?

- Якщо ви спитаєте за мою команду, то я зможу вам відповісти. Що нам вдалося, а що - ні.

- Яке завдання стоїть перед командою на цей сезон?

- Виступити не гірше, ніж у минулому сезоні.

Іван Зінченко Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 06:45 1

Кіліан Мбаппе і Ерлінг Холанд ділять 2–3 позиції у списку бомбардирів сезону

Коментарі