Олександр СВАТОК: «У другому таймі мали зрівнювати рахунок як мінімум»

Капітан «Дніпра-1» - про матч проти АЕКу з Ларнаки

Капітан «Дніпра-1» Олександр Сваток поділився враженнями від матчу кваліфікації Ліги Європи проти АЕКу з Ларнаки (поразка 1:2):

- Це була перша офіційна гра після великого проміжку часу. Так, ми проводили товариські матчі, але офіційні - то є зовсім інше. Суперник покарав нас за помилки, яких ми припустилися у першому таймі. У другому таймі ми вийшли та зіграли у власну гру. Можливо, впав якийсь тягар, адже зрозуміли, що немає чого втрачати. Дуже шкода, що не реалізували стільки створених моментів. Будемо над цим працювати. Рахунок дозволяє їхати на виїзну гру з думками про позитивний результат.

- Що сказав у перерві головний тренер, адже гра дуже змінилася у другому таймі, коли команда швидко створила декілька моментів?
- Він сказав, що ми почали гру добре, але потім через пару помилок втратили ритм. Попросив нас трохи заспокоїтися, більше контролювати м'яч, грати надійніше та частіше бити по воротах.

- Дуже багато новачків. Як відбувається комунікація на полі? Чи звикли уже всі один до одного?
- Повністю ще не звикли, але ми бачимо, що вони є якісними гравцями. Можливо, потрібно ще трохи часу, і ми будемо краще розуміти один одного. Вони підтягнуть мову, і буде краще грати разом.

- Ти дуже емоційно відреагував на забитий м'яч. Трохи легше стало після голу?
- Легше, але у другому таймі мали зрівнювати рахунок як мінімум - було достатньо моментів, аби забити ще.

Олег Дідух Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги