Олександр УСИК: «Зеленський мотивував нас бути сильними і боротися»

Український боксер – про боротьбу з російським вторгненням

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик розповів, що мотивувало українців з перших днів війни з росією бути сильними та не панікувати.

«Якби наш президент залишив країну у перші дні війни, то українці залишилися б без надії. Але він цього не зробив. Це мотивувало нас бути сильними та боротися. Я впевнений, що якби нашим президентом був хтось інший, то ми не рухалися б у тому позитивному напрямку, в якому пішли.

У бою з Джошуа я покажу, що Україна є країною серйозних, сильних, розвинених і духовних людей. Я знаю ситуацію, бо підтримую зв'язок із оточенням Зеленського. Він узяв усю відповідальність на себе. Коли виникає складна ситуація, багато хто намагається цього уникнути. Але Зеленський не втік після вторгнення росії.

Інші країни говорили, що можуть забрати його з України, але Зеленський залишився заради своєї країни. Що думають люди на зразок мене та інших українців, коли бачать, як він діє таким чином? Усі зрозуміли, що ми маємо вийти та боротися за нашого лідера», - сказав Усик.

20 серпня в Джидді Олександр Усик проведе другий бій з Ентоні Джошуа. У першому бою українець впевнено виграв за очками, здобувши чемпіонські пояси.

Володимир Клепач Джерело: The Telegraph
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 квітня 2024, 15:45 2

Легендарний боксер розповів, як готується до бою з Джейком Полом

Коментарі