ПАВЕЛКО: «У всіх нас спільна мета – відродження українського футболу»

Президент УАФ провів зустріч із представниками клубів УПЛ

У Будинку футболу відбулася робоча зустріч із представниками клубів Української Прем'єр-ліги. В обговоренні ключових питань підготовки до старту чемпіонату України узяли участь президент УАФ Андрій Павелко, виконавчий директор УПЛ Євген Дикий та перші віце-президенти УАФ Анатолій Дем'яненко, Олексій Михайличенко, Олег Протасов, Алан Плієв і Вадим Костюченко.

Учасники зустрічі, серед іншого, обговорили питання погодження протоколу безпеки проведення змагань, який перебуває на затвердженні Міністерства оборони України, правоохоронних органів і місцевої влади регіонів, де планується грати матчі турніру. Також керівники УАФ, УПЛ і представники клубів приділили увагу питанню створення єдиного телепулу.

За словами Павелка, безпека проведення змагань - пріоритет номер один: «Адже йдеться не тільки про поєдинки УПЛ, а й про матчі чемпіонату ПФЛ, жіночих клубних команд і U-19». Також, за словами президента УАФ, триває пошук можливостей для підтримки клубів у цей складний час, зокрема, у фінансуванні арбітражу. «Важлива умова успішного старту першого в історії футболу чемпіонату в умовах війни й подолання всіх перешкод на цьому шляху - це єдність і взаємопідтримка клубів-учасників. Адже в усіх нас спільна мета - перемога України й відродження українського футболу!» - наголосив очільник УАФ.

Володимир Клепач Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 21

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі