Жеребкування Q4 Ліги Європи. Суперник для Дніпра-1. Дивитися онлайн. LIVE

Стежте за трансляцією церемонії з Ньону 2 серпня о 14:00 за Києвом

Жеребкування 4-го раунду кваліфікації (Q4, він же плей-оф раунд) Ліги Європи 2022/23 пройде у швейцарському Ньоні 2 серпня, початок - о 14:00 за Києвом.

У цьому раунді візьме участь український клуб «Дніпро-1», який посів 3-тє місце у незавершеному сезоні УПЛ 2021/22. Якщо команда Олександра Кучера виграє протистояння в Q4, то потрапить до групового раунду Ліги Європи, якщо програє - то до групового раунду Ліги конференцій.

Можливі суперники

Дніпра-1 у Q4 Ліги Європи

13 із 20 команд, які візьмуть участь у жеребкуванні, стануть відомі лише після завершення третіх раундів кваліфікації Ліги чемпіонів та Ліги Європи 9/11 серпня.

У жеребкуванні візьмуть участь 20 клубів:

Процедура жеребкування. Під час жеребкування кулі з назвою команд кожного рівня пріоритету будуть поміщені в окремі відповідні чаші. При формуванні пар кулі поміщатимуться в окрему чашу посередині. Команди, кулі із назвами яких витягнуті з чаші посередині першими, перший матч раунду плей-оф проведуть вдома.

Жеребкування проходитиме в наступному порядку:

Клуби з однієї асоціації можуть зустрітись один з одним. Виконавчий комітет також ухвалив розвести по різних парах клуби з Вірменії та Азербайджану.

Для збереження балансу структури єврокубків цього сезону лише дві команди вийдуть у раунд плей-оф із третього відбіркового раунду основного шляху Ліги Європи, а прямі путівки до раунду плей-оф отримали 7 команд замість 6, передбачених регламентом. Відповідно до рішення Комітету з клубних змагань, сьомим володарем прямої путівки до раунду плей-оф став переможець кубка асоціації з 15-м рейтингом. Він зберіг четвертий пріоритет.

Переможці Q4 виходять у груповий етап Ліги Європи. Ті, хто програють, вирушать у груповий етап Ліги конференцій.

Ключові дати. Третій відбірковий раунд (Q3): 4 та 9/11 серпня. Раунд плей-оф (Q4): 18 та 25 серпня. Жеребкування групового етапу: 26 серпня

Ліга Європи 2022/23

4-й раунд кваліфікації (Q4), 18 та 25 серпня

Пріоритет 1

Пріоритет 2

Пріоритет 3

Пріоритет 4

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 08:15 2

Битва за очки на «Минай-Арені»