Барком-Кажани підписав ще двох новачків

Ряди львівського клубу поповнили також легіонери зі Словаччини та Туреччини

Як ми вже повідомляли, львівський «Барком-Кажани» у сезоні 2022-2023 років виступатиме в одному із найсильніших національних волейбольних чемпіонатів - польській «Плюс-Лізі». У міжсезоння український клуб уже помітно оновився та продовжує зміцнюватися.

Так, до п'яти нових гравців, які раніше вже підписали угоди, тепер додалися ще два волейболісти. Це - догравальник зі Словаччини 24-річний Юліус Фіркаль та 29-річний турецький зв'язуючий Мурат Єніпазар.

Словацький легіонер, незважаючи на досить молодий вік, вже встиг пограти у чемпіонатах Словаччини, Німеччини, Туреччини, Саудівської Аравії, а до «Баркому-Кажани» перейшов із болгарського «Нефтохіміка». Мурат Епіназар є досить відомим гравцем у Європі, він є гравцем національної збірної Туреччини. До львівської команди перейшов із «Галатасараю».

Нагадаємо, що в період підготовки до польської «Плюс-Ліги» львівський «Барком-Кажани» візьме участь у Меморіалі Аркадіуша Голася. В цьому турнірі також зіграють чинний переможець Ліги чемпіонів польський клуб «Закса» та досвідчена німецька команда «Берлін Рециклінг».

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном