Юрій БЕРЕЗА: «Йовічевіч – це зрадник. Мабуть, фактором став Срна»

Почесний президент СК «Дніпро-1» образив екс-коуча клубу в соцмережах

Почесний президент СК «Дніпро-1» Юрій Береза розповів про останні новини з фронту та пояснив ситуацію у дніпровському клубі УПЛ:

«На фронті буває по-всякому, з перемінним успіхом, але значно веселіше, ніж було у березні-квітні. Загалом тенденції оптимістичні. Одне можу сказати точно, що батальйон «Дніпро-1» увійде в історію. І після нашої перемоги, для них та для всіх, хто захищав Україну, буде виділено цілий сектор на «Дніпро-Арені». По кількості бійців навіть вийде заповнити майже два сектора.

Ситуацію у команді досконало знає зараз лише одна людина - Андрій Русол. З 24 лютого усіма справами «Дніпра-1» керує він. У тому числі і тимчасово виконує мої повноваження. Команда проходить тренувальні збори та готується до старту у єврокубках, котрі безперечно є найважливішим пріоритетом. Що стосується тренера - то ми шукаємо спеціаліста, який дасть результат одразу. «Дніпро-1» повинен досягнути успіху у Європі. Ця вимога дуже обмежує перелік кандидатів, вони попереджені, що у випадку невдачі, «другого» шансу може не бути. Що буде вважатися успіхом? У чемпіонаті - це перша трійка.

Ситуація з Йовічевічем? У середині червня все було нормально, Ігор планував збір з командою та повинен був на нього їхати у якості головного тренера. Чому так зробив? Не знаю. Мені він не повідомив, на зв'язок не виходив. Можливо, фактором став Даріо Срна. Можу сказати впевнено, що Йовічевіч - зрадник, а «Шахтар» та його менеджмент - те саме визначення, яким я охрестив Йовічевіча нещодавно у коментарях у Facebook.

Хочу сказати, щоб вболівальники не хвилювались. З командою все буде добре, Андрій Русол працює над питанням призначення нового тренера. Є пріоритетний варіант, усього цих варіантів приблизно 5, українці. На цей час йдуть перемовини. Думаю у найближчий тиждень питання головного тренера у команді буде закрито».

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 00:30 0

Брест вперше зіграє в Лізі чемпіонів, причому одразу в основному раунді

Коментарі