Михайло ФІЛІМА: «Не можу залишитися осторонь ситуації навколо Зукіна»

Капітан збірної України поділився своєю думкою

Капітан жіночої збірної України з тенісу Михайло Філіма поділився своєю думкою щодо конфлікту навколо Євгена Зукіна, віце-президента Федерації тенісу України:

«Протягом тривалого часу я очолював чоловічу, а згодом жіночу дорослі національні збірні. Тому можу вважати, що достатньо володію об'єктивною інформацією. Саме тому не можу залишитися осторонь.

Я глибоко стурбований і розчарований цією ситуацією, яка виникла після оприлюднення листа деяких українських тенісистів-професіоналів. Впевнений, що багато непорозумінь та претензій можна і необхідно вирішувати шляхом діалогу, дискусій та обговорень, не виносячи це в публічну площину. Зробити все можливе, щоб вирішити конфліктну ситуацію на благо спільних інтересів. Вважаю, що зараз у вкрай тяжкий час для нашої країни не потрібно з'ясовувати стосунки, залучаючи громадськість, яка зараз і так переживає багато стресів та переживань.

У свою чергу, хочу сказати, у період мого капітанства жіночої збірної останнє слово було за мною щодо складу команди. Я говорив керівництву Федерації, кого хотів би бачити у складі збірної команди, і після цього велися переговори з гравцями. Безумовно, іноді не досягалося консенсусу як у фінансових питаннях, так і в організаційних. Сподіваюся, ми всі зможемо вийти із цієї складної ситуації мирними та переговорними діями».

Олег Дідух Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 06:31 7

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія)

Коментарі